s

FUSION KITCHEN

EXPLORE DREAM.  TASTE.
FOLLOW US
[email protected]
+88(0)101 0000 000
c
Image Alt

Catering Malmö

Catering i Malmö

 Catering Malmö, Letar ni efter en efter kreativ och noggrann leverantör av catering i Malmö så har ni kommit rätt. Vi på Stadsvallens Catering har 10års erfarenhet av att leverera förstklassiga catering menyer och bufféer. Med respekt och kärlek till råvaran eftersträvar vi att göra varje catering i Malmö till en upplevelse. Våra kockar har lång erfarenhet från flera topp restauranger runt om i Skandinavien men fokuserar nu på att leverera Malmös bästa catering

Vi levererar allt ifrån små frukostar till stora bröllop, fantastiska kanapéer och stora bufféer till företagsevent. Om ni önskar så skräddarsyr vi gärna en meny till er efter era preferenser och idéer till er catering i Malmö. Vi använder i så stor utsträckning vi kan lokala och ekologiska råvaror. Önskar ni dagen lunch eller dagens vegetariska rätt så hittar ni menyerna för detta på vår restaurangs hemsida. Fler och fler efterfrågar vegetarisk mat därför erbjuder vi flera olika vegetariska och veganska bufféer.

Vi löser så klart alla olika typer av allergier och preferenser. I de flesta fall är den minsta beställningen 15 portioner men detta gäller inte vid eventuella allergier. Har ni till exempel en vegetarian i sälskapet så måste ni inte beställa 15 portioner vegetarisk mat. Vi utgår från den “vanliga” menyn och hittar ersättningar för de som inte kan äta allt.

Vi tar gärna ett helhetsansvar för er fest eller arrangemang i Malmö. Därför erbjuder vi även uthyrning av porslin, glas, koppar och bestick. Detta går så klart bra att hämta dagen innan er fest så att ni kan duka i lugn och ro. Vi hyr även ut både serveringspersonal och kockar. Så varför inte boka en underbar grillbuffé med en trevlig kock som står vid grillen.

Tveka inte att höra av er angående er catering i Malmö. Våra kontaktuppgifter hittar ni här.

 

Catering Malmö