Bröllops Catering

Catering till ert bröllop

 

Planerar ni bröllop? Kanske har ni hittat en festlokal eller plats där ni ska hålla festen. Här hittar ni ett urval av vad vi kan erbjuda er och era gäster.

Eftersom en stor fest så som ett bröllop är en väldigt personlig och individuell tillställning är vi väldigt måna om att maten passar just er, därför skräddarsyr vi gärna menyförslag efter era önskemål och idéer.

Vi ser gärna att vi bokar in ett möte innan vi skickar iväg eventuella kostandförslag och skräddarsydda menyer så att vi bättre kan få en bild av vad just ni önskar. Då kan vi få en bättre helhet och ge en mer utförlig prisbild.

Önskar ni att få hjälp under kvällen med dukning, servering eller liknande erbjuder vi uthyrning av serveringspersonal. Här kan vi också hjälpa till med uthyrning av porslin, glas och dukar.

Priserna nedan är räknade på en lägsta beställning på 50 personer, prisbilden kan därför förändras om ni beställer catering till färre.

Beroende av vilken typ av köksutrustning som finns på plats kan det tillkomma kostnader för tillexempel hyra av ungar, värmeskåp och så vidare. Vi tillhanda håller självklart mindre utrustning.

I priserna ingår kockar som kommer och färdigställer samt lägger upp maten.

 

Hummersoppa serveras med laxmoussé samt fänkål-och gurkcrudité
105:-

Karl-Johansvampsoppa serveras med terrine på portabello-och valnötter toppas med örtsallad
95:-

Rökt älginnanlår på tunnbrödsknäcke serveras med rårörda havtorn samt pepparrotspannacotta, picklad skogschampinjon och vattenkrasse
95:-

Löjroms toast med vispad smetana, rödlök samt dill-och citronolja
135:-

Getostbrullé med fikonchutney, rostade hasselnötter och örtsallad
95:-

Toast Skagen toppad med sikrom, citron och dill
95:-

Smörbakad grönländsk hälleflundra med mandelpotatis, vitvin-och gräslökssås samt rostad grönkål och cider picklade smålökar
245:-

Helstekt oxfilé serveras med jordärtsskockspuré, rödvinsreduktion samt Pommes Anna smaksatt med västerbottenost och smörsvängda bondbönor
285:-

Lågtempererad kalvrygg serveras med dragonsmaksatt rödvinssås, fondant potatis, honungsrostade buntmorötter samt svartkålships
235:-

Hjortytterfilé med enbär-och messmörssås serveras med smörstekt svamp efter säsong samt potatiskaka och rårörda hjortron
275:-

Äpple-och citronfyllt majskycklingbröst med confiterad potatis samt smörad ingefärsbuljong och syrlig pakchoi 
215:-

Honungsglacerat ankbröst serveras med beluga linser, fikon-och rödvinssky samt apelsin-och morotspuré
245:-

Smördegsbakad gulbeta med purjolök och gruyere serveras med grönkålschimichurri, örtrostad mandelpotatis och cocktailtomat bakad med champagnevinäger
195:-

Choklad bavaroise med salta jordnötter, fransk chokladkaka och dulche de leche
75:-

Färskostcreme smaksatt med Burbon vanilj serveras med maräng, mangocoulis, passionsfrukt och färska bär
75:-

Mandelbiskvi toppad med körsbärsmoussé, körsbärscoulis och kanderade mandlar
75:-

Osttallrik, 3x ost efter smak serveras med passande marmelader och fröknäcke
85:-