FUSION KITCHEN

EXPLORE DREAM.  TASTE.
FOLLOW US
morsel@yourdomain.com
+88(0)101 0000 000
c
catering kävlinge

Catering Kävlinge

Catering i Kävlinge

Catering Kävlinge

Vilka är

Stadsvallens

Catering

Stadsvallens Catering  är ett företag med mångårig erfarenhet av att leverera catering till Kävlinge. Vi gör allt från bröllop, begravningar och företagsmiddagar till fester och olika andra evenemang. Vi kan skräddarsy menyer åt er och ordnar allt från porslin till servitörer och kockar. Om du är ute efter en stressfri kväll erbjuder vi även möjligheten att hyra porslin.

Menyer för Catering i Kävlinge

Vår meny innehåller ett brett utbud av alternativ, från stora bufféer till enkla frukostserveringar. Vi har catering för alla tillfällen, så oavsett vad du har för preferenser eller evenemang kan du lita på att vi tillfredsställer det. Vi har ett brett utbud av olika bufféer från många olika kök. Men vi tar oss också tid att planera vegetariska menyer för dem som behöver det. Våra vegetariska rätter är fulla av smak och kommer att tillfredsställa alla.

Övriga Catering tjänster i Kävlinge

Vill ni undvika diskandet så hyr vi ut glas, porslin och bestick. Många känner att det är stressigt att anordna en fest eller middag. Därför kan ni kostnadsfritt få porslinet dagen innan er catering så ni hinner duka i lugn och ro.  Önskar ni en riktigt avslappnad kväll så hyr vi även ut serveringspersonal och kockar.