FUSION KITCHEN

EXPLORE DREAM.  TASTE.
FOLLOW US
morsel@yourdomain.com
+88(0)101 0000 000
c
Catering Eslöv

Catering Eslöv

Skånes bästa catering

Catering Eslöv

Vilka är

Stadsvallens

Catering

Vi på Stadsvallens Catering erbjuder catering i Eslöv till såväl privatpersoner, företag och organisationer . Så letar ni efter vällagad mat med lokala råvaror så har ni hittat rätt. Vi är flera kockar med lång erfarenhet från olika topprestauranger runt om i norden. Har ni speciella önskemål anpassar vi så klart maten efter era preferenser och idéer.

Menyer för Catering i Eslöv

Vi har ett brett utbud av olika menyer allt ifrån stora buffer till enklare frukostar, lyxig mingelmatdesserter eller varför inte en helhetslösning till ert bröllop i Eslöv. Givetvis så löser vi alla eventuella allergier eller preferenser till era gäster. Under senare år har andel vegetarisk och vegansk kost ökat. Vi erbjuder så klart helt vegatariska bufféer men i alla buffeer  går det bra att byta ut några enstaka portioner till vegetariska alternativ. Önskar ni lunch så driver vi även Restaurang Tryck . Där hittar ni nya lunchrätter varje vecka

Övriga Catering tjänster i Eslöv

Vill ni undvika diskandet så hyr vi ut glas, porslin och bestick. Många känner att det är stressigt att anordna en fest eller middag. Därför kan ni kostnadsfritt få porslinet dagen innan er catering så ni hinner duka i lugn och ro.  Önskar ni en riktigt avslappnad kväll så hyr vi även ut serveringspersonal och kockar.

Vad har våra gäster

SAGT OM OSS

Tusen tack för fantastisk mat och service under gårdagens bröllopsmottagning. Er värme, humor och engagemang bidrog till att vår dag blev så lyckad och minnesvärd! Vi ses förhoppningsvis när föräldrarna firar 30-års bröllopsdag nästa år. Ps: köket var renare när ni gick än när ni kom

Emelie Mårtensson

Använt Stadsvallen i samband med vårt bröllop och 30 års fest. Oslagbar service, kunskap och hjälpsamhet. Dom jobbar bara med de bästa råvarorna och ger det det lilla extra till otroligt förmånliga priset. REKOMMENDERAS!

Alec Avanesiyan

Jag skulle anordna ett julevent med frukost och fika. Redan från början fick jag fick hjälp med att få ordning på min beställning och maten var verkligen kanon och servicen på top. Beställde leverans till kl 08.00 och dom stod på trappen kl 07:58. Jag kan inget annat än att varmt rekommendera dem och vi kommer garanterat använda dem igen. 5 av 5!

Torben Stampe

Bjöd på den veganska buffén från Stadsvallens Catering på min 30års fest. Det är utan tvekan den bästa veganska buffén jag någonsin ätit! En mycket välkomponerad meny där alla smaker känns genomtänka, fräscha och lyxiga! Maten föll både unga och äldre i smaken. Även god kommunikation och service! Johanna var flexibel med att lägga till en maträtt som inte ingick i ordinarie meny, vilket uppskattades till tusen! All mat var klar i tid och serverades på fina fat som fick det hela bjudningen att kännas extra trevlig. Jag kommer utan tvekan att använda Stadsvallens Catering igen vid framtida bjudningar!

Erica Nordbeck Ingemansson

Vi fick tips av andra att beställa från Stadsvallen. Vi beställde mat och personal från Stadsvallen Catering till våran bröllop. Allting var perfekt och både vi och gästerna tyckte att det var extremt gott. Rekommenderas starkt

Michael g

Jag beställde catering för min 30 års fest. Väldigt fina upplägg, smaker och extremt bra bemötande. Alla mina gäster tyckte det var extremt gott och många av mina vänner kommer anlita Stadsvallen för sina fester. Stort Tack!

Martin jovanovic

Vi beställde mat från Stadsvallen till min 50-årsfest den 31 augusti och är supernöjda! Vi hade beställt buffén Stora Medelhavs Smaker till 70 personer och det var rejält tilltaget, trots att gästerna tog om flera gånger, eftersom de tyckte maten var så god. Det var flera som lovordade maten och sade att de aldrig ätit en så god buffé. Även servicen och bemötandet vid bokning var väldigt tillmötesgående, och vid leverans i exakt tid och snyggt uppställt på buffébordet på trevliga uppläggningsfat. Full pott till Stadsvallen från oss! Vi kommer definitivt att anlita dem flera gånger!

Gunilla Wilthorn

Superduktiga på mat, vin och service. Fantastisk mat, personal och allt var långt över förväntan! Väldigt tillgängliga och bra kommunikation innan och under bröllopet så det var lätt att få fram de tankar och visioner vi hade. Alla gäster har varit lyriska över maten och servicen! Tillbehören till mellanrätten var helt klockrena. Gästerna sa att det var det godaste de har ätit. Tack till Stadsvallens Catering för att ni har förgyllt våran dag!

Oskar Präntare

Härlig, varierad och smakrik vegansk buffé som alla uppskattade. Perfekt upplagt och levererat. Toppen.

Björn Ekelund

Vi använde Stadsvallens Catering till vår examensfest. De lyckades med stor variation av bufféutbudet och de var mycket lyhörda och professionella i att göra hos och uppskattad vegetarisk mat. All service och kommunikation gick lätt och var mycket god. Rekommenderar starkt!

Malin Stern

Jag beställde mat från Stadsvallens Catering till festen när jag fyllde 30 år. Råvarorna och tillagningen höll hög kvalitet, portionerna var väl tilltagna och allt levererades smidigt och problemfritt till adressen. (Det bjöds på varmrökt lax och en stor salladsbuffe.) Maten var mycket uppskattad av alla gäster, från både Sverige och utlandet. Kommunikationen med företaget var enbart positiv och allt väl organiserat. Stadsvallens Catering är mitt självklara val nästa gång det ska ställas till med fest!

Caroline Hansson