FUSION KITCHEN

EXPLORE DREAM.  TASTE.
FOLLOW US
morsel@yourdomain.com
+88(0)101 0000 000
c
Catering staffanstorp

Catering Staffanstorp

Skånes bästa catering

Catering Staffanstorp

Vilka är

Stadsvallens

Catering

Catering i Staffanstorp

Vi har den underbara maten för både företagscatering och privatcatering i Staffanstorp. Stadsvallens Catering är en klassisk cateringfirma med mer än tio års historik av att leverera en förstklassig cateringupplevelse. Vi värnar om de skånska lantbrukarna, därför väljer vi alltid lokala råvaror när det är möjligt. Med vår kombination av kärlek till råvarorna, erfarenhet och kunskap skapar vi traditionell catering med modern twist till ert event i Staffanstorp. Våra kockar har lång erfarenhet av att levererar kvalitativ catering till Staffanstorp.

Catering meny i Staffanstorp

Våra storsäljare är våra olika bufféer men vi gör allt från enklare frukostar till större bröllop eller varför inte hyra hem en kock som lagar en underbar grillbuffé och ni slipper svettas vid grillen. Har ni speciella önskemål så tveka inte att kontakt oss så skräddarsyr vi gärna en meny just till er catering. Vill ni ha en riktigt avslappnad kväll så erbjuder vi så klart uthyrning av både serveringspersonal och kockar och vill ni slippa all disken dagen efter så har vi det mesta vad gäller porslin, bestick och glas. Önskar ni lunch så erbjuder vi en ny kött eller fiskrätt och en vegetarisk varje dag. Menyer hittar ni på vår restaurangs hemsida www.restaurangtryck.se

Boka catering Staffanstorp

Ring eller maila så  tar vi hand om maten till ert event. Våra kontaktuppgifter hittar ni här. Önskar ni få maten levererad så löser vi så klart detta mot en avgift på 199kr. Det är givetvis kostnadsfritt att hämta maten själva i vårt kök. Har ni allergier eller preferenser så tar vi givetvis hänsyn till dessa. Många rätter och bufféer har en minsta beställning på 15 personer men detta gäller inte vid allergier. Så om ni har  tjugo gäster och en vegetarian så behöver ni inte beställa femton portioner vegetarisk mat. Bara meddela oss vilken mat ni är intresserad av och sen anpassar vi en portion med vegetariska ersättningar. Tveka inte att kontakta oss om er catering i Staffanstorp så berättar vi vad vi kan lösa.