s

FUSION KITCHEN

EXPLORE DREAM.  TASTE.
FOLLOW US
[email protected]
+88(0)101 0000 000
c
Image Alt

Catering bröllop

Catering till ert bröllop

 

Planerar ni bröllop? Kanske har ni hittat en festlokal eller plats där ni ska hålla festen. Här hittar ni ett urval av vad vi kan erbjuda er och era gäster.

Eftersom en stor fest så som ett bröllop är en väldigt personlig och individuell tillställning är vi väldigt måna om att maten passar just er, därför skräddarsyr vi gärna menyförslag efter era önskemål och idéer.

Vi ser gärna att vi bokar in ett möte innan vi skickar iväg eventuella kostandförslag och skräddarsydda menyer så att vi bättre kan få en bild av vad just ni önskar. Då kan vi få en bättre helhet och ge en mer utförlig prisbild.

Önskar ni att få hjälp under kvällen med dukning, servering eller liknande erbjuder vi uthyrning av serveringspersonal. Här kan vi också hjälpa till med uthyrning av porslin, glas och dukar.

Vill ni inleda festen med lite mingel så erbjuder vi en mindre mingelbuffé för endast 60kr. Den innehåller ett urval av chark, ostar, inlagda grönsaker, bröd och aioli.

Priserna nedan är räknade på en lägsta beställning på 50 personer, prisbilden kan därför förändras om ni beställer catering till färre.

I priserna ingår kockar som kommer och färdigställer samt lägger upp maten.

 

Varmrätt 310:-
Två rätter 375:-
Tre rätter 420:-
Mingelbuffé 60:-
Osttallrik 60:-

 

 

 

[hcode_tab_content hcode_tab_content_premade_style=”tab-content4″]

Hummersoppa serveras med laxmoussé samt fänkål-och gurkcrudité

Karl-Johansvampsoppa serveras med terrine på portabello-och valnötter toppas med örtsallad

Rökt älginnanlår på tunnbrödsknäcke serveras med rårörda havtorn samt pepparrotspannacotta, picklad skogschampinjon och vattenkrasse

Löjroms toast med vispad smetana, rödlök samt dill-och citronolja (30kr tillägg)

Getostbrullé med fikonchutney, rostade hasselnötter och örtsallad

Toast Skagen toppad med sikrom, citron och dill

[/hcode_tab_content]

[hcode_tab_content hcode_tab_content_premade_style=”tab-content4″]

Smörbakad grönländsk hälleflundra med mandelpotatis, vitvin-och gräslökssås samt rostad grönkål och cider picklade smålökar

Helstekt oxfilé serveras med jordärtsskockspuré, rödvinsreduktion samt Pommes Anna smaksatt med västerbottenost och smörsvängda bondbönor (40kr tillägg)

Lågtempererad kalvrygg serveras med dragonsmaksatt rödvinssås, fondant potatis, honungsrostade buntmorötter samt svartkålships

Hjortytterfilé med enbär-och messmörssås serveras med smörstekt svamp efter säsong samt potatiskaka och rårörda hjortron (40kr tillägg)

Äpple-och citronfyllt majskycklingbröst med confiterad potatis samt smörad ingefärsbuljong och syrlig pakchoi

Honungsglacerat ankbröst serveras med beluga linser, fikon-och rödvinssky samt apelsin-och morotspuré

Smördegsbakad gulbeta med purjolök och gruyere serveras med grönkålschimichurri, örtrostad mandelpotatis och cocktailtomat bakad med champagnevinäger

[/hcode_tab_content]

[hcode_tab_content hcode_tab_content_premade_style=”tab-content4″]

Choklad bavaroise med salta jordnötter, fransk chokladkaka och dulche de leche

Färskostcreme smaksatt med Burbon vanilj serveras med maräng, mangocoulis, passionsfrukt och färska bär

Mandelbiskvi toppad med körsbärsmoussé, körsbärscoulis och kanderade mandlar

 

[/hcode_tab_content]