s

FUSION KITCHEN

EXPLORE DREAM.  TASTE.
FOLLOW US
[email protected]
+88(0)101 0000 000
c
Image Alt

Varmrätter på buffé

Varmrätter på buffé

 

Nedan ser ni olika alternativ för varmrätter, har ni själva förslag eller idéer på vad ni önskar att servera era gäster så tveka inte att höra av er. Alla varmrätter kommer varma och packade på serverings fat i termolådor, ni kan själva välja om ni vill servera det från faten eller lägga upp det själva på individuella tallrikar. Vissa helstekta kötträtter mår bäst av att trancheras på plats och kommer därför hela om inget annat har avtalats.

Minsta beställning är 15 portioner för alla rätter. Givetvis kan vi ordna alternativ för de flesta allergier eller preferenser. Kontakta oss gärna för ett förslag. I alla rätter ingår bröd, smör, grönsallad och dijonvinägrett.

[hcode_tab_content hcode_tab_content_premade_style=”tab-content4″ hcode_tab_content_left_title=”159:-” hcode_counter_number_color=”#ffffff” hcode_counter_title_color=”#ffffff”]Surdegs levain med smör
Grönsallad med krämig dijonvinägrett
Gravad lax
Dillstuvad potatis
Hovmästarsås
Picklade rödbetor[/hcode_tab_content]
[hcode_tab_content hcode_tab_content_premade_style=”tab-content4″ hcode_tab_content_left_title=”159:-“]Surdegs levain med smör
Grönsallad med krämig dijonvinägrett
Helstekt honungsglacerad kotlettrad
Brässerad rödkål
Smörstekta äpplen
Gräddsås
Kokt potatis[/hcode_tab_content]
[hcode_tab_content hcode_tab_content_premade_style=”tab-content4″ hcode_tab_content_left_title=”159:-“]Surdegs levain med smör
Grönsallad med krämig dijonvinägrett
Kycklingbröst fyllt med ricotta och spenat
Quinoasallad
Paprika- och mandelsås[/hcode_tab_content]
[hcode_tab_content hcode_tab_content_premade_style=”tab-content4″ hcode_tab_content_left_title=”169:-“]Surdegs levain med smör
Grönsallad med krämig dijonvinägrett
Wallenbergare
Brynt smör
Rårörda lingon
Gröna ärtor och
Potatispuré[/hcode_tab_content]
[hcode_tab_content hcode_tab_content_premade_style=”tab-content4″ hcode_tab_content_left_title=”229:-“]Surdegs levain med smör
Grönsallad med krämig dijonvinägrett
Helstekt ryggbiff
Rödvinssås
Brynta champinjoner med sidfläsk och syltlökar
Potatisgratäng[/hcode_tab_content]
[hcode_tab_content hcode_tab_content_premade_style=”tab-content4″ hcode_tab_content_left_title=”209:-“]Surdegs levain med smör
Grönsallad med krämig dijonvinägrett
Örtbakad lammrostbiff
Plommonchutney
Timjansky
Bakade vårlökar
Rostad potatis[/hcode_tab_content]
[hcode_tab_content hcode_tab_content_premade_style=”tab-content4″ hcode_tab_content_left_title=”209:-“]Surdegs levain med smör
Grönsallad med krämig dijonvinägrett
Halstrad lax
Citronsås
Rostad blomkål
Potatispuré smaksatt med gräslök[/hcode_tab_content]
[hcode_tab_content hcode_tab_content_premade_style=”tab-content4″ hcode_tab_content_left_title=”159:-“]Surdegs levain med smör
Grönsallad med krämig dijonvinägrett
Vitlöksbakad portabello
Örtcreme
Nattbakade tomater
Rostad potatis[/hcode_tab_content]