FUSION KITCHEN

EXPLORE DREAM.  TASTE.
FOLLOW US
morsel@yourdomain.com
+88(0)101 0000 000
c
Catering Bjärred

Catering Bjärred

Skånes bästa catering

Catering i Bjärred

Vilka är

Stadsvallens

Catering

Catering i Bjärred

Förstklassig catering sju dagar i veckan till Bjärred. Med respekt för råvaran erbjuder vi kärleksfullt tillagad mat från grunden. Vi har ett stort catering utbud med bufféer, snittar, plockmat, varmrätter och vegetariskt till er catering i Bjärred. I det fall ni önskar dagen lunch så löser vi självklart detta. Lunchmenyer hittar ni på vår restaurangs hemsida www.restaurangtryck.se

Vi kan erbjuda det mesta när det kommer till catering till Bjärred. Oavsett om det gäller en 40-årsfest, bröllop, catering till studentfesten eller varför inte en grillbuffé med en kock på plats som sköter grillen.

Vill ni inte hämta maten själva så erbjuder vi självklart leverans av er mat för endast 199kr. Önskar ni en riktigt avslappnad fest så hyr vi även ut det mesta i glas och porslinsväg samt serveringspersonal om detta önskas.

Vid nästan alla cateringevent idag så levererar vi glatt någon form av allergi eller specialkost. Till allergiker, vegetarianer och veganer så gäller inte den normala minimumbeställningen. I det flesta falla så är den minsta beställningen 15 portioner men ni måste till exempel inte beställa 15 portioner av den vegetariska buffén för att ni har en vegetarian i sällskapet. Bara meddela oss vilken mat ni önskar och sen vilka allergier och preferenser ni har så återkommer vi med ett förslag på ersättningar till er catering.

Ring eller mejla oss idag för att beställa er catering till Bjärred. Våra kontaktuppgifter hittar ni här. Vi ser helst att ni bokar er catering 10 dagar innan festen men är ni ute i sista sekunden så tveka inte att höra av er, vi kan oftast lösa det