FUSION KITCHEN

EXPLORE DREAM.  TASTE.
FOLLOW US
morsel@yourdomain.com
+88(0)101 0000 000
c
catering Limhamn

Catering Limhamn

Limmhamns bästa catering

Catering Limhamn

Vilka är

Stadsvallens

Catering

Limhamn catering

Vi på Stadsvallens Catering erbjuder catering i Limhamn till såväl privatpersoner och företag. Så om ni letar efter vällagad mat från grunden till ert företagsevent eller fest så har ni hittat rätt. Våra kockar har lång erfarenhet från flera topprestauranger runt om i skandinavien. Har ni speciella önskemål så skriver vi gärna ihop en speciell meny just till er. Vi försöker alltid använda lokala och ekologiska produkter.

Catering Menyer i Limhamn

Vi erbjuder ett stort urval av olika menyer allt ifrån stora buffer till enklare frukostar, lyxig mingelmatdesserter eller varför inte en helhetslösning till ert bröllop i Limhamn. Givetvis så löser vi alla eventuella allergier eller preferenser till era gäster. Fler och fler av våra kunder efterfrågar vegetariska eller veganska alternativ. Därför erbjuder vi helt vegetariska buffeer men i alla buffeer  går det bra att byta ut några enstaka portioner till vegetariska alternativ. Önskar ni lunch så driver vi även Restaurang Tryck Där hittar ni en ny spännande lunchmeny varje vecka.

Övriga Catering tjänster i Limhamn

Vill ni slippa disken så hyr vi givetvis ut glas, porslin och bestick. Många känner att det är stressigt att anordna en fest eller middag. Därför kan ni kostnadsfritt få porslinet dagen innan er catering så ni hinner duka i lugn och ro. För att leverera er catering till Limhamn tar vi från 149kr. Önskar ni en riktigt avslappnad kväll så hyr vi även ut serveringspersonal och kockar.