Kock på plats

Kock på plats

 

Planerar ni en företagsmiddag eller en liten privat tillställning, varför inte lyxa till det med egna kockar.  I alla våra middagsmenyer ingår minst en kock som ansvarar för matlagningen på plats. I priset ingår alltid tallrikar och bestick till den maten som serveras. Vi är beroende av att det finns ett kök av minst “hemmamodell” på platsen maten ska serveras.

Behöver ni hjälp med dukning, servering, städning osv kontakta oss för ett prisförslag. Minsta beställning är 15 personer men är ni färre så kontakta oss gärna för en offert. Detta är bara ett litet urval av de rätterna vi serverar, kontakta oss för fler förslag eller en personlig meny.

 

439 kr för 3 rätter plus eventuella tillägg 

Jordärtskockssoppa med rapsolja och surdegskrutonger och örtsallad
Toast Skagen toppad med sikrom (+10kr)
Bresaola med äpple, rostade pumpakärnor, olivolja och parmesan
Sikrom med knäckebröd, smetana, picklad lök och krasse
Sesam och lime marinerad biff med sallad på mango, papaya, chili, vårlök och koriander

Svamp och tryffel-terrine med saltbakade rödbetor, mandelsmör och krasse
Helstekt kalvrygg med bondbönor, jordärtskockspuré och lingonsky (+20kr)
Kryddbakad pluma på rapsgris med chorizo, rostad paprika, nattbakade tomater och rödvinssky
Smörbakad torsk med pepparot, ägg, handskalade räkor och brynt smör (+20kr)
Helstekt oxfilé med timjansky, smålökar, brynta skogschampinjoner och rökt sidfläsk (+70kr)

Crème brûlée med citrussallad
Hallonmousse med chokladcreme, rostad mandel och färska bär
Fransk chokladkaka med valnötter, grädde smaksatt med vit choklad och passionsfrukt